Brugsanvisning til Bejstefaarshus Internet Kalender

Formålet med Bejstefaarshus Internet Kalender vil blive forklaret her ligeledes med hvordan du kan tilknytte din e-mailadresse og benytte dig af den.

Til general forsamling 2013 blev den måde hvorpå at man booker huset diskuteret og konklusionen blev at det kunne være smart hvis alle kunne gå ind på et fælles sted på internettet og se hvornår at der allerede var booket, så at man ikke skulle ringe til Birgit og spørge om hvornår der var ledigt før at man bookede noget.

Løsning blev en ”Google Kalender” som man kan tilknytte sig til med næsten alle mails. Med Google Kalender kan man se hvornår stråtaget bliver skiftet, hvornår der er booket og hvornår general formsamlingen bliver holdt. Dette er stadig noget som Jørgen og Birgit står for og den eneste forskel er at man inden man ringer til Birgit kan gå ind på Bejstefaarshus Google Kalender for at se hvornår man evt. kunne booke og planlægge resten af sin sommer derudfra.

For at tilknytte sig Google Kalender ‘en skal Jørgen eller Birgit sende en invitation til din mail som giver til tilladelse til at overvære kalenderen.


Når du har accepteret invitationen ved at klikke på linket i mailen, vil du blive ført til Google Kalenderen som ser sådan her ud. (Dette billede er af juli måned).

  

Tilbage